Húskészítmény gyártó tanfolyam új szakmai és vizsgakövetelménye
Húskészítmény gyártó tanfolyam Az 50. sorszámú Húskészítmény gyártó megnevezésű részszakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A részszakképesítés azonosító száma: 31 541 05 1.2. Részszakképesítés megnevezése: Húskészítmény gyártó 1.3. Iskolai rendszerű szakképzésben a szakképzési évfolyamok száma: – 1.4. Iskolarendszeren kívüli szakképzésben az óraszám: 240-360 2. EGYÉB ADATOK 2.1. A képzés
A Húskészítmény gyártó tanfolyam új szakmai és vizsgakövetelménye bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.
“tanfolyam” kifejezésre történő keresés eredménye – IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok
Comments are closed.